Personal training

Een gezonde levensstijl voor altijd!

  • De beste versie van jezelf
  • Persoonlijke aandacht
  • Verantwoord afvallen
  • Positieve mindset

De beste versie van jezelf zijn

We leven in een maatschappij vol hoge verwachtingen, ogenschijnlijk perfectionisme en snel oordelen over anderen. Veel mensen ervaren ‘ druk’ om wie ze zijn en of ze wel in dat ‘perfecte plaatje’ passen. Bij Hoekstra Personal Training ligt de focus op de beste versie van jezelf, niet op de perfecte versie. Het is mijn inzet jou als vrouw in balans te laten voelen met jezelf, waarbij je fysiek en mentaal fit bent. Je elke dag de energie hebt om alles aan kunnen in het leven. Je weer écht happy kunt zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet. Dan kun je stralend en zelfverzekerd de toekomst tegemoet gaan!

Leef je mooiste leven!
Gezond zijn is zo veel meer dan de focus op afvallen of die ideale maten. Om een gezonde levensstijl te creëren en vast te houden – voor de rest van je leven – is het belangrijk om aandacht te geven aan alle aspecten die met gezondheid te maken hebben, denk aan beweging, voeding, mindset, zelfzorg en balans. Deze elementen zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden in mijn aanpak. Je brengt ze samen met mij in balans voor een gezonde levensstijl, dan komt het afvallen vanzelf zo heeft 20 jaar ervaring geleerd.

Weg met dat negatieve zelfbeeld

Als expert op het gebied van personal training, sport en gezondheid weet ik hoe jij gezond en verantwoord kunt afvallen. Al zo’n 20 jaar help ik vrouwen met hun persoonlijke zoektocht naar hun ideale lichaam en de bijpassende levensstijl. En met succes, lees de ervaringen van anderen. Het is mijn missie om elke vrouw weer tevreden te laten zijn met zichzelf en hoe ze eruit zien. Weg met dat negatieve zelfbeeld en die ongelukkige relatie met jezelf. Geloof me, ik weet dat het anders kan en ook hoe. Be free!

Als je fit en sterk bent, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, dan kun je alles in het leven beter aan. Deze positieve mindset werkt door op alle gebieden in je leven. Van relaties, tot werk en gezondheid. En zo kun jij jouw mooiste leven weer leven! Dat is wat ik iedere vrouw gun. Want dát gevoel… dat is onbeschrijfelijk. Dat is fantastisch! Lees meer over Linda en haar aanpak en het stappenplan.

Gratis kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend

Zet jezelf op de eerste plaats

De duur van het traject en de tarieven zijn afhankelijk van je persoonlijke doelen en wat er nodig is om die te behalen. Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven mee vooruit kunt. Met mijn totaalpakket aan leefstijl begeleiding gaat het zeker lukken, daar mag je op vertrouwen.

Dus wil jij straks echt happy met jezelf zijn en opnieuw vol energie het leven tegemoet treden? Maak dan meteen een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Liever eerst een gratis kennismaking inplannen, zeker dat kan ook. Tijdens dit gesprek komen wij rustig met elkaar in de kunde en bespreken we jouw uitdagingen, verlangens en doelen. Het verplicht je nog tot niets. Graag tot snel!

Contact opnemen

Zonder verplichtingen

Dit is Linda

Het is mijn missie om vrouwen te motiveren om zich blij te voelen met wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Als expert op het gebied van personal training, sport en gezondheid kan ik je daarbij helpen.

Route plannen

Kom in contact

06-41649307
info@hoekstra-pt.nl
De Syl 3, 8701 PX Bolsward

Personal training in Bolsward