Mijn methode

Geïntegreerde aanpak voor blijvend resultaat.

  • Voel je veilig
  • Advies op maat
  • Fysiek en mentaal fit
  • Haalbare doelen

Levenslang een gezonde levensstijl

Jij wilt fitter en sterker worden, zowel fysiek als mentaal. Maar voor iedere vrouw betekent dit iets anders. Zo heb jij ook persoonlijke wensen en doelen! En zo heeft iedere vrouw een eigen versie van die levenslange en gezonde levensstijl. Daarom begeleid ik je persoonlijk. Ik geloof dat aandacht en op maat gemaakt advies de ‘key to success’ is! Je bereikt sneller resultaat en super belangrijk; je houdt dit ook vol! Want iedereen weet dat jezelf de rest van je leven dat gebakje of wijntje ontzeggen ondoenlijk is…

Daarnaast geloof ik dat het erg belangrijk is om aan jezelf te werken op een plek waar jij je veilig en vertrouwd voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Deze plek heb ik voor je gecreëerd! In de unieke, luxe, private PT Studio voor vrouwen ga jij de beste versie van jezelf boven halen. Jouw bezoek aan mijn studio is een moment van me-time: het is jouw moment om te sporten, met alle aandacht en persoonlijke begeleiding helemaal voor jou. Ook is er ruimte voor persoonlijke gesprekken én mag er gelachen worden, graag en veel zelfs!

Aandacht voor het individu

Mijn begeleiding en steun gaat verder dan het uur dat wij samen aan het werk zijn in de PT Studio. Ik ben er ook voor jou buiten deze uren. Zeker, jij moet het doen… but I’ve got your back. Je hoeft het niet alleen te doen! We beginnen een samenwerking altijd met één-op-één persoonlijke sessies. Ik help je om jouw unieke gezonde levensstijl te ontwikkelen. Zodra je die ‘eigen’ hebt gemaakt kun je met andere vrouwen in kleine groepen trainen in de PT Studio.

Wil je ‘full focus’ houden op jouw levensstijl? Dan boek je naast het zelfstandig trainen een een-op-een sessie met mij. Kennismaken? Stuur me een berichtje, dan gaan wij samen ontdekken wat jouw weg is naar een gezonde levensstijl. Zodat jij alles weer aankunt in het leven!

Gratis kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend

Tarieven

Personal training is in het begin een flinke investering in jezelf, daarna hou je het op een betaalbare manier bij die nog steeds persoonlijk is. HPT biedt geheel persoonlijke support en praktische hulpmiddelen, inclusief 24/7 ondersteuning en motivatie via WhatsApp. Je krijgt schema’s voor beweging, voeding en levensstijl. Focus punten, informatieve briefjes en tips. Ik kan je zelfs recepten uitlenen van bekende boeken. Iedere lichaam en iedere levensstijl is anders. Daarom wordt elk plan van aanpak individueel opgesteld naar de wensen van de klant, rekening houdend met je persoonlijke doelen en de progressie.

Mijn tarieven zijn afhankelijk van die persoonlijke doelen en wat er nodig is om die te behalen. Aan de hand hiervan wordt een inschatting van het aantal sessies gemaakt, een minimum van tien is nodig om gewoontes structureel aan te passen zo heeft de ervaring geleerd. HPT biedt een totaalpakket aan levensstijl begeleiding, van beweging, voeding en mindset tot balans. We behandelen de onderliggende factoren zodat je langdurende resultaten behaalt. Investeer in jezelf, in jouw gezondheid en je geluk. Je krijgt er levenslang plezier van, dat zul je zien!

Contact opnemen

Zonder verplichtingen

Dit is Linda

Het is mijn missie om vrouwen te motiveren om zich blij te voelen met wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Als expert op het gebied van personal training, sport en gezondheid kan ik je daarbij helpen.

Route plannen

Kom in contact

06-41649307
info@hoekstra-pt.nl
De Syl 3, 8701 PX Bolsward

Personal training in Bolsward