Over Linda

Vrouwen met een negatief zelfbeeld. Dat wil ik veranderen!

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personal trainer
  • Ondernemende moeder
  • Oprecht betrokken

Even voorstellen

Mijn naam is Linda Brandsma-Hoekstra, ik ben geboren in Nieuw-Zeeland en ben op mijn vijfentwintigste naar het mooie Friesland geëmigreerd, waar mijn ouders geboren en getogen zijn. Hier ben ik verliefd geworden en getrouwd. We hebben samen drie lieve kinderen gekregen. En… ik heb Hoekstra Personal Training opgericht. In Nieuw-Zeeland heb ik mijn HBO-diploma Personal Training en de certificering voor Middelbare Schooldocent Sport & Gezondheid behaald.

Al bijna 20 jaar help ik vrouwen met hun persoonlijke zoektocht naar hun ideale lichaam en levensstijl. Ik weet hoe je gezond, veilig en blijvend kunt afvallen en hoe je jouw lichaam effectief ‘in shape’ brengt. Ik weet wat werkt én wat niet. Geen vrouw is hetzelfde en daarom is een één-op-één begeleiding de beste manier voor blijvend resultaat!

Beste in een vrouw naar boven halen

Het is mijn passie om vrouwen te helpen zich écht happy te voelen met wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Ik wil het beste in elke vrouw naar boven halen. Zodat jij je fit voelt en alle energie, kracht en het zelfvertrouwen hebt om je mooiste leven te leven! Met succes help ik vrouwen bij hun persoonlijke zoektocht naar hun ideale lichaam en de gezondste levensstijl.

Als vrouw van een ondernemende man, moeder van drie kinderen en met mijn eigen bedrijf weet ik hoe lastig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden, er voor iedereen te zijn… én goed voor mezelf te zorgen. Maar het kan en dat gun ik jou ook! Want een fitte, energieke en gezonde vrouw is een Happy vrouw die de wereld aan kan!

Gratis kennismakingsgesprek

Geheel vrijblijvend

Persoonlijke begeleiding

Ik heb al veel vrouwen geholpen met hun persoonlijke, fysieke en mentale transformatie. Dit is wat me blij maakt:

  • Als ik zie hoe vrouwen een moment van ontspanning vinden bij mij, hun hoofd leegmaken, en tijd nemen voor zichzelf. Ze werken aan hun energie, kracht en fitheid. Daarna kunnen ze een betere moeder/ vrouw/ vriendin zijn.
  • Maar ook vrouwen die niet blij zijn met wie ze zijn. Aandacht voor jezelf is het beste cadeautje die je jezelf kunt geven. Zo straal je in alle facetten van je leven.
  • En vrouwen die kampen met klachten van stress, hormonen of een laag zelfvertrouwen. Hoe zij ontdekken wat er wel mogelijk is, hoe ze hun lichaam en geest sterker maken. Zodat ze het leven kunnen leven wat ze willen en zich niet langer laten leiden door hun klachten.
  • Of vrouwen die graag een strakker en fitter lichaam willen. Waardoor kleding beter gaat zitten of ze zelfs de volgende keer dat maatje kleiner kunnen kopen.
Contact opnemen

Zonder verplichtingen

Dit is Linda

Het is mijn missie om vrouwen te motiveren om zich blij te voelen met wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Als expert op het gebied van personal training, sport en gezondheid kan ik je daarbij helpen.

Route plannen

Kom in contact

06-41649307
info@hoekstra-pt.nl
De Syl 3, 8701 PX Bolsward

Personal training in Bolsward