Ervaringen

Hoekstra Personal Training Bolsward

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gediplomeerd personal trainer
  • Individueel of kleine groepen
  • Oprecht betrokken

Ervaringen

Al bijna 20 jaar help ik als personal trainer vrouwen bij hun persoonlijke zoektocht naar hun ideale lichaam en de bijpassende gezonde levensstijl. Dat is steeds weer een uniek traject. Hieronder lees je hoe verschillende vrouwen dat traject met mij ervaren hebben.

Wil jij ook weer vol energie het leven tegemoet kunnen treden? Kom dan eens kennismaken, dat verplicht je nog tot niets, ik vertel je graag vrijblijvend over mijn werkwijze.

Ervaringen

Voor mij als ondernemer en moeder van 3 vrolijke kids is een gezonde leefstijl erg belangrijk maar ook elke dag een uitdaging. Een juiste balans van goede voeding, beweging en krachttraining is voor mijn essentieel. Linda helpt op een indrukwekkende manier mee om al deze onderdelen voor me te organiseren. Top!

Nynke Rijpkema

Door me bewust te worden van mijn voeding en beweging en op deze gebieden aanpassingen te doen, viel ik in no-time die paar kilo af. Mijn kleding zat meteen zo veel mooier. Maar voor mij nog veel belangrijker; ik zit beter in mijn vel. Ik kan de wereld aan en heb weer energie voor tien. Het fijne van Linda is dat ze net als ik nuchter in het leven staat, ze ook moeder is van een gezin en een druk ondernemend leven leidt. Hierdoor begrijpen we elkaar als de beste. En die persoonlijke aandacht is goud waard!

Hinke Veldhuizen

Toen ik begon bij Linda, voelde ik mij onzeker over mijn uiterlijk. Inmiddels zijn mijn eetgewoonten en de mate van lichaamsbeweging 100% veranderd. Nu 4 maanden verder ben ik blij met hoe ik eruit zie en de kilo’s die ik ben afgevallen. Ik zit lekker in mijn vel en vind het heerlijk om te sporten. Mijn nieuwe eetgewoonten zijn prima vol te houden. Geen streng diëten, maar gewoon je voedingspatroon aanpassen. Ik ben blij met de hulp die ik daarbij van Linda krijg.

Anita van der Meer

Dit is Linda

Het is mijn missie om vrouwen te motiveren om zich blij te voelen met wie ze zijn en hoe ze eruit zien. Als expert op het gebied van personal training, sport en gezondheid kan ik je daarbij helpen.

Route plannen

Kom in contact

06-41649307
info@hoekstra-pt.nl
De Syl 3, 8701 PX Bolsward

Personal training in Bolsward